Notícies
Tornar

El President de la Generalitat rep a la Junta Directiva del Col·legi Notarial

El degà dels notaris, Francisco Cantos, es reunix amb Ximo Puig per a presentar-li als membres de la seua nova Junta Directiva per als pròxims quatre anys, així com estudiar les possibles àrees de col·laboració del col·lectiu amb el Govern de la Generalitat

/liferay/image/image_gallery?uuid=b096da22-2c1b-40eb-a014-3f7e3657ea14&groupId=11601941&t=1496138630772

La Junta Directiva del Col·legi Notarial de València ha visitat el Palau de la Generalitat per a assistir a l'Audiència amb el President del Govern Autonòmic, Ximo Puig.

El Degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos, ha volgut que el President conega tots els membres de la nova Junta Directiva que durant els quatre pròxims anys representaran al col·lectiu notarial de la Comunitat.

En la reunió amb el President, Francisco Cantos ha estat acompanyat per Delfín Martínez Pérez, notari d'Alacant (vicedegà); Ubaldo Nieto Carol, notari de València (censor primer); Ana María Más Mayor, notari de Xirivella (censor segon); José Barrera Blázquez, notari de Teulada (censor tercer ; Alejandro Pérez Martínez, notari de Petrer (censor quart); María José Serrano Cantín, notari de Vinaròs (censor quint); José Vicente Malo Concepción, notari de Castelló (tresorer) i José María Cid Fernández, notari d'Alboraya (secretari).

En esta primera presa de contacte, el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha estat acompanyat per la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo. Ambdós i els membres de la Junta Directiva del Col·legi Notarial de València han tractat les possibles àrees de col·laboració entre el col·lectiu notarial i el Govern de la Generalitat.  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 8 de 8 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades