Notícies
Tornar

El Col·legi Notarial recapta fons contra el càncer

Durant tot el matí, notaris i familiars han col·laborat en la lluita contra el càncer amb una taula petitòria en la seu notarial de la ciutat

/liferay/image/image_gallery?uuid=c53cd284-3807-47bf-8804-bedcbf61f9b5&groupId=11601941&t=1496322110243

El Col·legi Notarial de València ix al carrer un any més per a unir-se a les activitats que organitza l'Associació Espanyola contra el Càncer en el dia de hui amb motiu de la seua campanya de col·lecta.

Durant tot el matí, notaris i familiars han col·laborat en la lluita contra el càncer per mitjà d'una taula de col·lecta on s'han recaptant fons entre els veïns i treballadors de la contornada de la seu notarial.

La nova Presidenta de la Taula, Ana María Prats, ha estat acompanyada per la notari de Manises i coordinadora de l'acció, Mª Carmen González-Meneses, així com per familiars que no han dubtat a ajudar durant tota la jornada en esta acció solidària.

El Degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos, ha volgut també participar en la col·lecta recaptant fons, amb l'objectiu de col·laborar amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer per al desenrotllament d'accions de prevenció, investigació i informació contra  la malaltia.

D'esta manera, com és habitual, el col·lectiu notarial valencià mostra un any més la seua solidaritat i compromís amb la lluita contra el càncer, col·laborant amb l'AECC, els malalts i els seus familiars.  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 7 de 7 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades