Notícies
Tornar

El notari d'Alaquàs Javier Oliver corona l'Everest per una causa solidària

Des del Col·legi Notarial de València volem donar l'enhorabona al notari d'Alaquàs, Javier Oliver, que acaba de coronar la cima de l'Everest per una causa solidària, la lluita contra el càncer. El projecte posat en marxa, junt amb la seua dona i notari de Manises, Carmen González-Meneses, "Encordats per la Vida" ha servit estos últims anys a la investigació oncològica. En esta ocasió, des del 23 de març, el nostre col·legiat ha participat en esta expedició a l'Himàlaia per a recaptar fons per a la investigació contra el càncer.

/liferay/image/image_gallery?uuid=23460210-5f55-4ee5-b2dc-4aa5d01ce2e1&groupId=11601941&t=1527017737384

El notari d'Alaquàs, Juan Oliver, ha recorregut des del passat mes de març la serralada de l'Himàlaia a través del vessant nepalés, la mateixa ruta que en 1953 va seguir Edmund Hillary i Tenzing Norgay, els primers a conquistar l'Everest.

Primer va ser la vall glacera del Khumbu i el camp base a 5.350 metres d'altitud. Després d'estos primers dies, els muntanyers solidaris han passat per la "Cascada de Hielo", el "Valle del Silencio", "Bandas Amarillas", el "Collado Sur" i el "Escalón de Hillary".

Ara, l'expedició ha arribat ja a la cima de l'Everest. Enhorabona campions! Missió Complida i més encara per una causa solidària com esta.

Encordados por la vida

Valencia contra el Cáncer  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 2 de 2 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades