Notícies
Tornar

Col·lecta de l'AECC al Col·legi Notarial de València per a recaptar fons

Un any més, el Col·legi Notarial de València ha volgut col·laborar amb l'Associació Espanyola contra el Càncer recaptant fons en el dia de la seua campanya de col·lecta

/liferay/image/image_gallery?uuid=92730527-bf09-4970-b980-70825fbc62e4&groupId=11601941&t=1529170232148

Durant tot el matí, notaris i familiars s'han desplaçat a la seu notarial de València per a participar en la taula de col·lecta d'ajuda en la lluita contra el càncer que ha arreplegat la solidaritat dels veïns i treballadors del centre de la ciutat.

La presidenta de la Taula, Ana María Prats, ha estat arreplegant la solidaritat de la ciutadania, acompanyada per la notari de Manises i coordinadora de l'acció, Mª Carmen González-Meneses, així com per familiars que una vegada més han ajudat durant tota la jornada en esta acció solidària.

A esta edició, la taula petitòria ha rebut la visita del vicetresorer de l'Associació Espanyola contra el Càncer de València, Enrique Villalonga, que ha agraït la col·laboració que el Col·legi Notarial realitza edició rere edició.

Per la seua banda, el degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos, també ha volgut participar recaptant fons i transmetent el compromís de tot el col·lectiu notarial en la lluita contra esta malaltia, amb accions com la de hui d'ajuda a l'AECC en investigació, prevenció i lluita contra el càncer.  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 9 de 10 registros.  
  • 1
  • 2
Siguiente

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades