Notícies
Tornar

El Col·legi participa en els premis de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana

El degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos, ha participat en l'entrega de la tercera edició dels Premis a l'Excel·lència de les Tesis Doctorals de Temàtica Valenciana de 2018. L'acte, celebrat a l'edifici de la Llotja, va congregar també als guanyadors de l'edició anterior que van presentar els seus llibres de tesi amb què van rebre el premi l'any anterior.

Foto de grup dels guardonats en esta edició dels Premis de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, junt amb les autoritats assistents

La Junta de Govern de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana va celebrar el passat 12 de desembre la Tercera Edició dels Premis a l'Excel·lència de les Tesis Doctorals en Temàtica Valenciana de 2018. L'acte va comptar també amb la participació dels guanyadors de l'edició anterior que a l'inici de l'acte van presentar els seus llibres les tesis dels quals els van fer guanyadors l'any passat:

- "Fallas de Valencia. Riqueza de un fenómeno de Comunicación", d'Enrique Collado Belda.

- "Proyección interna y extraterritorial de una familia valenciana al servicio de la saga jurídica de los Sisternes", de Laura Gómez.

- "Estudio del Riesgo de incendio en Quirófano (El modelo de Hospitales valencianos)", de Juan José Agún González.

- "Miguel Vilar y su aportación a la música de fiestas valencianas", d'Alberto Cipollone Fernández.

Al finalitzar l'acte, el degà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, Federico Martínez Roda, acompanyat per membres de la seua Junta de Govern, va anomenar els autors de les tesis premiades en esta edició, premis que van ser entregats per autoritats, entre altres pel degà del Col·legi Notarial de València. En concret, Francisco Cantos, va fer entrega del diploma al premiat José Ramón Cumplido Muñoz
  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 9 de 12 registros.  
  • 1
  • 2
Siguiente

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades