Notícies
Tornar

Cruz de Sant Raimundo per al notari del Pinós Miguel Prieto Escudero

El notari de la localitat alacantina del Pinós, Miguel Prieto Escudero, ha sigut guardonat amb la Creu Distingida de 1a Classe de l'Orde de Sant Raimundo de Peñafort, que concedix el Ministeri de Justícia a destacats professionals jurídics de tota Espanya.

El notari del Pinós, Miguel Prieto Escudero, en el moment de rebre la condecoració del Ministeri de Justícia
El notari del Pinós, Miguel Prieto Escudero, en el moment de rebre la condecoració del Ministeri de Justícia

 

Esta distinció del Ministeri s'atorga als professionals relacionats amb la justícia que han contribuït amb els seus mèrits i servicis extraordinaris al desenvolupament del dret o a l'estudi dels Sagrats Cànons i de les Escriptures, a l'obra legislativa i d'organització de l'Estat, al cultiu i aplicació de l'estudi del dret en totes les seues opcions, així com als servicis prestats en les activitats jurídiques dependents del Ministeri de Justícia.

En el cas del notari del Pinós, el Ministeri li concedix esta distinció al mèrit jurídic per ser un magnífic professional, compromés amb la professió, amb la fe pública i amb el dret. Miguel Prieto Escudero ha assegurat molt emocionat que mai haguera pogut pensar que “després d'haver tardat quasi onze anys a aprovar notaries poguera ara rebre aquest gran premi als 50 anys”. 

I és que, Prieto va començar a preparar les oposicions de notari en 1991, aprovant l'any 2002. La seua primera destinació va ser Mondoñedo (Lugo), passant per les notaries d'Es Mercadal (Menorca), i del Pinós, des de 2008 fins a l'actualitat. Després del lliurament de la Creu, Prieto ha volgut també donar les gràcies a tots els que li han comprés, ajudat, acompanyat i impulsat aquests últims anys, “sense vosaltres no ho hauria aconseguit”. 

Al costat de Miguel Prieto, únic notari condecorat de la Comunitat, són 42 professionals més els que han rebut aquesta distinció de la mà de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, que ha subratllat dels premiats “la seua important labor d'aprofundiment en la millora del nostre ordenament jurídic al servici de la Justícia”. 

En concret, el col·lectiu notarial ha estat representat als premis del Ministeri de Justícia d'esta edició pels notaris en actiu: Miguel Prieto Escudero (El Pinós) i Francisco Javier García Más (Tarancón); així com pels notaris jubilats: Julio Herrero Ruiz (última destinació Palència), José Ignacio Navas Oloriz (Fuenlabrada) i Alfonso Rubio Vázquez (Màlaga).  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 2 de 2 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades