Notícies
Tornar

Presentació del llibre sobre Estudis de Dret de Societats

El Col·legi Notarial de València presenta el llibre "Estudis de Dret de Societats" de l'Editorial Tirant lo Blanch, una obra coordinada pel notari de València i censor 1r de la Junta Directiva, Ubaldo Nieto i el catedràtic de Dret Mercantil, José Miguel Embid.

Inauguració per part del Degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos
Inauguració per part del Degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos

 

El Col·legi Notarial de València i el Consell General del Notariat han publicat el llibre "Estudios de Drecho de Sociedades". L'obra –que veu la llum amb l'editorial Tirant lo Blanch– ha sigut coordinada pel notari de València i censor 1r de la Junta Directiva del Col·legi Notarial de València, Ubaldo Nieto i pel catedràtic de Dret Mercantil, José Miguel Embid. El llibre recull els treballs de diversos juristes, fonamentalment notaris i professors universitarios. La presentació del llibre ha comptat també amb la participació de la secretària general de la Univesitat de València, Elena Olmos. 

Com s'assenyala en el pròleg d'esta publicació “el Dret de Societats de Capital constituix una matèria d'extraordinària importància per al desenvolupament de l'activitat empresarial i destaca, alhora, amb especial relleu, dins de l'acompliment professional del Notariat”.  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 9 de 9 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades