Notícies
Tornar

La Magistratura i el Notariat internacional es reunixen a València

Representen als notaris de 88 països i als magistrats de 90 associacions de 90 països. L'acte inaugural estarà presidit pel president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes.

/liferay/image/image_gallery?uuid=a342ede2-0985-44ae-ac17-3829fc932c68&groupId=11601941&t=1558605584736

 

La Unió Internacional del Notariat, que representa als notaris de 88 països, i la Unió Internacional de la Magistratura, integrada per 90 associacions de magistrats de 90 països, han triat València per a celebrar unes jornades els pròxims 24 i 25 de maig. 

L'objectiu d'esta trobada és debatre sobre dues matèries que afecten la seua labor i servici social, la jurisdicció voluntària i l'execució extrajudicial, amb la finalitat de millorar i incrementar la seua col·laboració internacional. Està prevista l'assistència de nombrosos jutges i notaris de diferents nacionalitats.
 
Les jornades tindran lloc al Col·legi Notarial de València (Carrer de Pascual i Genís, 21). 
 
Seran inaugurades, a les 16,30 hores del divendres 24 de maig, pel president mundial dels notaris, l'espanyol José Marqueño, i el vicepresident primer mundial dels magistrats, José Igreja.
 
L'acte inaugural estarà encapçalat per Carlos Lesmes, president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem. També participaran José Ángel Martínez Sanchiz, president del Consell General del Notariat, Giacomo Oberto, secretari general de la Unió Internacional de Magistrats i Francisco Cantos, degà del Col·legi Notarial de València.
 
A continuació, se celebraran diverses taules de debat. Programa
 
La Unió Internacional de Magistrats és una organització professional que té per objectiu la salvaguarda de la independència del poder judicial. 
 
La Unió Internacional del Notariat és una organització no governamental constituïda per a promoure, coordinar i desenvolupar l'activitat notarial a tot el món.Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades