Notícies
Tornar

Protocol de Germanor amb el Consell Regional de Notaris d'Orà

La seu notarial d'Alacant ha sigut el lloc triat per a la signatura del Protocol de Germanor entre el Col·legi Notarial i el Consell Regional de Notaris de l'Oest d'Orà (Algèria). El col·lectiu notarial de la Comunitat i l'algerià s'unixen així en defensa i protecció dels drets ciutadans i de la seguretat del tràfic jurídic internacional

El Degà del Col·legi Notarial i el President dels notaris de l'Oest d'Orà signen el Protocol de Germanor
El Degà del Col·legi Notarial i el President dels notaris de l'Oest d'Orà signen el Protocol de Germanor


 

Amb esta signatura, el col·lectiu notarial de la Comunitat i l'algerià volen promoure l'intercanvi i la cooperació entre totes dues entitats professionals, pertanyents a la mateixa regió mediterrània, que practiquen un mateix notariat, segons els valors i principis de la concepció de Dret escrit, baix l'ègida de la Unió Internacional del Notariat (UINL). 

En la trobada, el degà del Col·legi Notarial de València, Francisco Cantos, ha agraït als representants algerians la seua disposició per a dur a terme “una política comuna de promoció de la professió, en defensa dels ciutadans, de protecció dels drets individuals i de la seguretat del tràfic jurídic internacional”. 

Per part seua, en nom del Consell Regional de Notaris de l'Oest d'Orà, el seu president, Benounnane Rédha, ha indicat en la signatura la importància d'este agermanament notarial per a promoure l'intercanvi d'informacions que faciliten la circulació internacional del document públic. 

Així mateix, els notaris d'Orà han tingut l'oportunitat de visitar la biblioteca notarial d'Alacant, cedida pel catedràtic de Dret Internacional Privat, Manuel Desantes, que ha ensenyat als assistents alguns dels seus incunables entre més de 4.000 volums exposats.

El Degà del Col·legi Notarial, Francisco Cantos, ha estat acompanyat pel vicedegà i delegat d'Alacant, Delfín Martínez; pel notari de Torrent i director de l'Institut Valencià d'Estudis Notarials, Juan Montero-Ríos; pel notari d'Aiora i delegat de noves tecnologies en el Consell del Consell General del Notariat en el Consell dels Notariats de la UE, José Carmelo Llopis; així com per notaris de la província com José Nieto; o el notari de Castelló i Conseller de Direcció de la Unió Internacional del Notariat, Ernesto Tarragón, que ha sigut l'encarregat de donar la benvinguda als representants notarials d'Orà en la seu del Col·legi Notarial d'Alacant.  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 9 de 9 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades