Notícies
Tornar

L'Associació ISACA premia al Col·legi Notarial en Sistemes de la Informació

L'associació internacional ISACA (Information Systems Audit and Control Association) ha organitzat el seu XIII Congrés a la ciutat de València amb el lema "Intel·ligència Artificial - Nous Reptes en Auditoria, Seguretat i Govern de TI". Durant el Congrés van realitzar el lliurament dels premis a les empreses que més s'han esforçat en Auditoria, Seguretat i Govern. En est sentit, el Col·legi Notarial de València ha rebut el premi de la categoria d'Auditoria en Sistemes d'Informació i el notari d'Aiora i delegat de la secció internacional de noves tecnologies del Consell General del Notariat en el Consell de Notaris de la UE, José Carmelo Llopis, ha sigut l'encarregat de recollir el premi en nom de la Junta Directiva.

El notari d'Aiora, José Carmelo Llopis, recollint el premi d'ISACA en nom del Col·legi Notarial de València
El notari d'Aiora, José Carmelo Llopis, recollint el premi d'ISACA en nom del Col·legi Notarial de València

 

Per a ISACA el Col·legi Notarial de València es mereix este reconeixement pel seu treball en l'aplicació de tecnologies de la informació en els processos notarials. Després de la recollida del premi, José Carmelo Llopis ha agraït el premi rebut, en nom del Col·legi Notarial de València, i l'ha qualificat com "un passet més en el reconeixement del notariat com una institució a l'avantguarda que fa un ús de les noves tecnologies en benefici de tots". 

Tal com va indicar el notari d'Aiora a tots els assistents al congrés, "des de fa molt temps els notaris estem utilitzant sistemes tecnològics en el nostre treball diari com l'ocupació i ús d'algorismes en el tractament de la informació, amb totes les auditories i barreres necessàries en matèria de protecció de dades i de ciberseguretat".

En este sentit, el delegat de la secció internacional de noves tecnologies del Consell General del Notariat en el Consell de Notaris de la UE, José Carmelo Llopis, s'ha centrat en la utilització dels algorismes en les escriptures notarials. "L'ús constant que es fa de les dades que estan en les escriptures que signen els ciutadans estan degudament parametritzats i tractats sobre la base d'algorismes que es desenvolupen per a matèries tan importants per a tots com la prevenció del blanqueig de capitals o per a evitar i previndre el frau fiscal amb l'ajuda a més de xarxes tancades i segures, completament auditades ", va afegir.

Per a concloure el seu discurs, José Carmelo Llopis va assegurar que els notaris també miren al futur i per això estan treballant en constants investigacions relatives, per exemple, a les cadenes distribuïdes, als blocs, per a vore en quin procés del treball notarial es pot aplicar esta tecnologia per a millorar i continuar garantint la seguretat jurídica.

 

Punxa ací per a vore el vídeo de ISACA del lliurament del premi al Col·legi Notarial de València (premi en el codi de temps: 06'49'')  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 7 de 7 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades