Notícies
Tornar

El notari del Pinós, Miguel Prieto, presenta el seu llibre "Nada antes que opositar" (Nihil prius oppositio)

El notari del Pinós, Miguel Prieto Escudero, relata la seua dura experiència d'onze anys com a opositor en el seu nou llibre "Nada antes que opositar". Per al seu autor, no és una obra d'autoajuda, però sí de superació, és un llibre autobiogràfic i realista on plasma la visió fracassada d'un opositor després d'anys d'intents frustrats, però amb un final feliç.

/liferay/image/image_gallery?uuid=5d70644d-b129-46aa-b4b5-3543808f7d97&groupId=11601941&t=1582999512672
El notari del Pinós, Miguel Prieto, amb el seu llibre sobre les oposicions a notaria

 

En la meitat de la seua carrera professional, el notari del Pinós, Miguel Prieto Escudero, acaba de publicar el seu nou llibre “Nada antes que opositar (Nihil prius oppositio)”, parafrasejant el lema del notariat espanyol “Nada antes que la fe” (nihil prius fide). Per a l'autor, és una obra autobiogràfica i no d'autoajuda, però sí de superació, on ha volgut plasmar, de forma molt realista, la visió fracassada d'un opositor a notaries després d'onze anys d'intents frustrats, però amb un final feliç. 

Miguel Prieto està molt orgullós de ser notari de la localitat alacantina del Pinós des de fa 12 anys. Després del seu pas per Mondoñedo (Lugo) i Es Mercadal (Menorca), en 2008 va trobar al Pinós la seua vertadera casa. “No hi ha res més gratificant per a mi que poder servir al ciutadà, poder assessorar els veïns i a les empreses del meu poble, donar-los la seguretat jurídica que es mereixen i crec que este sentiment de servici públic és el que em va donar forces per a aconseguir aprovar la meua oposició”. 

I és que després d'onze anys opositant, Prieto va aconseguir aprovar al juny de 2002 i encara ara, després de 17 anys de professió, no es creu que poguera aconseguir-ho. “Per a mi l'oposició va ser un infern, esquivar el fracàs durant tant temps va ser molt difícil, em sembla quasi impossible haver-ho aconseguit, va ser una etapa molt llarga i complicada de la meua vida, em vaig quedar aïllat i ningú m'entenia, on em va rondar moltes vegades la idea de deixar-ho, em va costar molt recuperar-me de cada fracàs i reiniciar-me per a aconseguir el meu somni, ser notari com ho va ser el meu pare, però al final ho vaig aconseguir”.

Després de rebre la Creu de Sant Raimundo de Peñafort del Ministeri de Justícia l'any passat, distinció al mèrit jurídic per ser un magnífic professional, compromés amb la professió, amb la fe pública i amb el dret, ara Miguel Prieto Escudero fa un pas més professionalment en la publicació d'este llibre, d'aconsellable lectura per a qualsevol opositor que vulga superar el fracàs i no trobe consol per a seguir avant. “Hi ha gent que com jo porta anys intentant-ho i al final aconseguix aprovar; és molt gratificant poder ajudar-los més com a preparador psicològic que d'oposició, donar-los forces, perquè no es queden ‘enganxats’ com em va passar a mi”, conclou Miguel Prieto.

 

Més informació en el blog del notari del Pinós Justito El Notario  • Imagenes
Estás viendo del 1 al 1 de 1 registros.

Veus relacionades

  • No existeixen veus relacionades