IVEN - Colegio Notarial de Valencia

El Col·legi

IVEN

Benvingut a l'IVEN, Institut Valencià d'Estudis Notarials.

L'IVEN és una secció del Col·legi Notarial de València, successor de l'antiga Comissió del Cultura i del més modern Centre d'Estudis Notarials, que pretén canalitzar les activitats d'informació, estudi, actualització i comentari de qüestions relacionades amb l'activitat professional dels col·legiats. Però també pretén ser una finestra a l'exterior, oberta a qualsevol persona que tinga interés a consultar-la.

La nostra funció se centra a proporcionar informació sobre cursos, jornades, conferències, etc; disposicions legals i resolucions judicials autonòmiques i generals; resolucions administratives; comentaris doctrinals, models i fórmules de documents; i, en general, tot el que ens puga resultar d'interés, ara o en el futur, ja que els distints apartats de la secció estan oberts a les modificacions que la realitat ens demane en qualsevol moment.

Si vols aportar algun comentari jurídic, o algun suggeriment de forma, remet-la a l'adreça de correu electrònic iven@valencia.notariado.org. Per endavant t'agrairem la teua intervenció, que amb tota seguretat serà atesa.